Travel Reservation Hotline

Call and Book Your Hotel Now!

Domestic Toll-Free for US and Canada: 1-800-997-1438

Worldwide: +1-817-983-0682

Entertainment

Se sport direkte i Oslo

Football
Credit: Piqsels

For de som ønsker å se sport live, finnes det mange gode muligheter i Oslo. Enten du ønsker å se fotball, håndball, basketball, trav, vintersport eller andre sporter, er sjansene gode for at du finner det du leter etter.

Opplev spenningen på stadion

De fleste kan være enige om at det å se sport direkte på en arena eller stadion gir en ekstra dimensjon, sammenlignet med det å se på noe gjennom TV-en i stua. For de som liker å oppleve sport direkte på arenaen, er Oslo en av de beste byene i landet.

Det finnes mange fotballstadioner å besøke. På Intility Arena kan du se Vålerenga spille sine hjemmekamper i Eliteserien, landets øverste divisjon for herrer i fotball. Hvis du foretrekker breddefotball fremfor de mer kjente stjernene, finnes det utallige muligheter. Oslo har svært mange fotballag som kjemper i landets lavere divisjoner. Lyn FK er en av klubbene med stolt historie, men som nå spiller i lavere divisjoner, etter at de ble degradert som følge av en konkurs i 2010. Selv om de ikke lenger spiller i landets øverste ligaer, har de fortsatt noen av landets mest trofaste og entusiastiske tilhengere, nemlig Bastionen. Hvis du ønsker en breddekamp med herlig stemning, er Lyns hjemmekamper utvilsomt et svært godt valg.

God stemning på byens mange puber

For de som liker å se utenlandsk sport – og det er et kjent faktum at nordmenn elsker engelsk fotball– finnes det mange flotte puber med direktesendte kamper og herlig stemning.

Bohemen er en av Oslos mest genuine fotballpuber, og her sitter fotball godt i veggene. Det tilbys matservering fra restauranten Oriental ovenfor, mens du kan se fotball på skjermer med god sikt på veggene. The Scotsman er en annen populær fotballpub, og ligger enkelt tilgjengelig i Karl Johans gate. Her finner du 8 storskjermer fordelt på 4 etasjer, samt flere mindre skjermer.

Faktum er at det finnes gode fotballpuber i de fleste bydelene i Oslo, og alle har sin egen genuine stemning.

For de som ikke har muligheten til å reise til en av pubene for å se kamp, finnes det muligheter å se live fotball på nettet. Unibet TV gir deg muligheten til å se fotball, og flere andre sporter, samtidig som du spiller på odds.

Holmenkollen byr på massevis av vintersport

Om vinteren anbefales en tur til Holmenkollen for å oppleve skisport direkte i flotte omgivelser. Her kan du se en av Norges mest populære turistattraksjoner, nemlig Holmenkollbakken, en enorm hoppbakke som ligger utsøkt til på toppen av et boligstrøk i Vestre Aker. Her er det faktisk verdt et besøk selv om det ikke foregår noe sport akkurat da, ettersom hoppbakken er kjent for sitt svært elegante design. Faktisk kommer det mer enn 1 million besøkende hvert år, for å nyte synet av hopptårnet som ruver 64 meter over bakken, før det unnarennet på 134 meter møter deg. Hoppbakken omtales som en av verdens mest moderne, og bør absolutt legges til bucket-listen din.

Leave a Reply

Your email address will not be published.