Travel Reservation Hotline

Call and Book Your Hotel Now!

Domestic Toll-Free for US and Canada: 1-800-997-1438

Worldwide: +1-817-983-0682

Must Do Activities

Sommeraktiviteter i Oslo

Oslo beach
Credit: Pixabay

Sommeren er i gang for fullt for Oslo-borgerne, og så langt har innbyggerne allerede opplevd noen fine dager i solen. Men hva kan man egentlig gjøre i Oslo om sommeren, hvis man vil gjøre noe annet enn å bare ligge langflat i solsenga på verandaen?

Prøv den nye bystranda

Oslo har ikke lenger bare én Opera å være stolt av, for nå har nemlig Operastranda kommet til byen. Den nye bystranda ligger mellom Operaen og Sukkerbiten, og ble offisielt åpent for bruk akkurat i tidspunkt til sommeren startet.

Nå kan Oslos innbyggere dermed kose seg på en strand som består av 1700 tonn sand som er hentet fra Selvik og Hønefoss. Stranda er et perfekt tilholdssted på varme sommerdager, og innbyr til mye sosial aktivitet. Enten du ønsker å svømme, nyte sola, eller ta livet med ro, er det kjekt å kunne ligge på stranda midt i storbyen. Noen velger til og med å ta med seg laptopen for å sitte å jobbe litt på Operastranda. Noen velger å sitte på stranda å  kjøp bitcoin og gjøre andre investeringer. Kryptovaluta har vært en av de mest omtalte investeringsobjektene det siste året, og bitcoin har utvilsomt vært i søkelyset blant mange ivrige som ønsker å hive seg på kryptobølgen som har kommet med full fart til Norge og Oslo.

Tren utendørs i noen av Oslos parkområder

Sommeren er ikke bare tid for avslapping og god mat. Mange nyter finværet til det fulle i form av å trene utendørs i behagelige temperaturer. I Oslo finnes det mange flotte parker og utendørsområder der man kan trene, enten man vil jogge eller trene styrketrening.

I Tøyen Parkourpark kan du trene den moderne sporten Parkour, som går ut påå bevege seg med form av hopp og kreative løsninger gjennom hindre, rails og andre elementer.

Hvis parkour høres litt for dristig ut, kan du ta turen til Verdensparken på Furuset. Her finnes det en rekke stativer og hindre man kan bruke til å trene styrke. Trening med kroppsvekt er blitt en svært populær trend, og i Verdensparken finner du stativer som hjelper deg med å trene de viktigste muskelgruppene.

Nye livet med god mat og drikke

Sommeren er tiden der nordmenn endelig kan sitte utendørs å spise mat og hygge seg. Enten du ønsker å ta en grillrunde utendørs eller sitte ned for en finere middag på en utendørsrestaurant, finnes det mange gode alternativer. Det finnes noe for alle og enhver prisklasse. Hvis du ønsker å slå på stortrommen, kan du ta turen til eksklusive restauranter som Olivia på Aker Brygge, Thief Roof Grill, Olivia Tjuvholmen eller Bølgen & Moi Tjuvholmen.

Hvis du ønsker noe litt mer avslappet, finnes et mange parkområder med gode grillmuligheter. Noen av parkene har også egne griller man kan benytte seg av hvis man har med grillkull.

Nyt sommeren uansett hva du velger å gjøre i Oslo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.