Travel Reservation Hotline

Call and Book Your Hotel Now!

Domestic Toll-Free for US and Canada: 1-800-997-1438

Worldwide: +1-817-983-0682

Travel & Tourism

Velg Telemark som ditt neste feriested

Telemark canal
Telemark canal. Credit: Pxfuel

Sommerferien nærmer seg med stormskritt og mens noen har lagt planene for ferien for flere måneden siden, er det andre som foretrekker å ta ting litt mer på sparket. Dersom du er en av de som fortsatt lurer litt på hva du skal gjøre denne sommeren, har vi et fantastisk tips til deg og det er Telemark! Mange føler kanskje at de har litt hastverk med å komme seg til utlandet igjen etter noen år med vanskelige reiseforhold, men hvorfor bruke tid og penger påå dra til syden når du heller kan utforske mer av hva Norge har å tilby? Telemark er et eventyrlig feriested med mye å by på, uansett hvordan du ønsker å tilbringe ferien din, enten det er flott natur, spennende historie eller god underholdning, har Telemark litt av alt.

Tilbring Norgesferien din i Telemark

I noen år har det vært populært som aldri før å ha Norgesferie i løpet av sommeren og vi ser ingen grunn til at den trenden skal bli borte. I et land som Norge, er det nemlig mulig å finne noe for enhver smak, uansett hvordan du ønsker å tilbringe sommerferien din. Vi tror også at det å reise utenlands ikke vil være like viktig for mange som det en gang har vært, og at det blir mer og mer populært å heller tilbringe feriene sine som turist i eget land og til og med i egen by.

Telemark er en destinasjon som har utrolig mye å by på, uansett om du reiser med hele familien, med vennegjengen eller som er par. Uansett om du skal på en helgetur eller skal ha en lenger ferie, vil Telemark være et ypperlig valg og noe du ikke vil angre på. Med så mange ulike aktiviteter og attraksjoner å velge mellom, vil det eneste du må ta en avgjørelse på, være hvor du skal overnatte.

Mange ønsker selvsagt mer komfort i ferien sin, men å tilbrige ferien på camping vil ikke bare være et rimeligere alternativ, men også et langt mer spennende og innholdsrikt alternativ. Her er det også mange alternativ, men reiser du med familien er det Lovisenberg Camping som helt klart skiller seg ut. Campingn ligger rett ved sjøen nær Kragerø og tilbyr både hytter, hotellrom og muligheten til å parkere egen bobil. Så fort du har overnattingen på plass, kan du begynne å fokusere på hvordan du skal tilbringe dagene dine der.

Stave Church
Stave Church. Credit: Pixabay/Kjerstin_Michaela

Klatreparker, stavkirker og kystbyer!

Det vil aldri være mangel på noe å gjøre når du ferierer i Telemark. Her kan du blant annet se landets største stavkirke og også oppleve en sølvgruve. Hvis det ikke er noe for deg eller du er på utkikk etter spennende aktiviteter for barn, kan du besøke noen flotte badeparker og klatreparker. Kanskje du ønsker litt mer historie og tar turen til Vemork på Rjukan, eller kanskje er du interessert i natur og besøker Jomfruland Nasjonalpark? Alternativene er mange i Telemark!

Leave a Reply

Your email address will not be published.