Travel Reservation Hotline

Call and Book Your Hotel Now!

Domestic Toll-Free for US and Canada: 1-800-997-1438

Worldwide: +1-817-983-0682

Travel & Tourism

Slik gjør du Oslo-turen rimeligere

Oslo Opera House
Oslo Opera House, Credit: Unsplash/Darya Tryfanava

Etter en lang og mørk vinter, så er det nok mange som lengter etter en ferie for å flykte fra hverdagen, og å gjøre noe nytt og spennende. Du har kanskje vurdert Mallorca, Nice eller Berlin, men hva med å være turist i egen storby? Oslo har enormt mye å by på, og er et flott alternativ for deg som ønsker en ferie. Hit kan man også reise på budsjett.

Å finansiere ferien

Det er nemlig ikke alltid så lett å finansiere en ferie, til tross for at det er en ferie i eget land, skal man regne med kostnader knyttet til overnatting, transport, mat, aktiviteter, shopping og lignende. Dette er grunnen til at mange sparer i lang tid for å kunne få råd til ferier, og velger å låne penger i form av et forbrukslån for å få muligheten til å betale for finansiere turen.

Før man gjør dette er det viktig å ta et dypdykk inn i egen økonomi for å undersøke om dette er mulig, og å sjekke ut ulike lånetilbud. 

Bo billig

Overnatting er i mange tilfeller det dyreste når man drar på ferie. Reiser man i tillegg med hele familien så kan det bli svært kostbart med hotell. Et alternativ er å sjekke ut Airbnb, eller andre plattformer for å leie privat. Det er også blitt populært å byttelåne boliger. Kanskje er det noen fra Oslo som ønsker en lang-weekend der du bor, og er med på å bytte bolig for en helg uten ekstra kostnader? Da kan du også spare mye penger på å lage mat selv hjemme. Hvis du vil bo på hotell, så finnes det noen rimeligere alternativer i Oslo som du kan benytte deg av.

Gratis aktiviteter

Det bugner av spennende aktiviteter i Oslo, som er en av de tingene som gjør byen så fantastisk. Her kan du blant annet dra på en rekke museer, sjekke ut slottet, besøke grønne parker midt i byen, og mye, mye mer. Du kan dra på guidede gåturer i Oslo, eller dra på oppdagelsesferd selv. Ved å finne ut hvilke aktiviteter som er gratis kan du spare mye penger, og du vil trolig oppleve noen helt fantastiske ting. Det kan være lurt å booke i god tid, slik at du kan få de billigste billettene, og forsikre deg om at du får opplevd alt det du har planlagt.

Rimelig transport

Oslo har en god og stabil kollektivtransport som stadig forbedres, og også her er det mulig å spare mye penger. Du kan ta både buss, tog, trikk og T-bane til ulike deler av byen. Dette gir deg både muligheten til å se flere områder og leve som en ekte Oslo-beboer, og sparer deg også mye penger sammenlignet med å skulle ta taxi. Sjekk ut appen “Ruter”, det er de som står for kollektivtilbudene i hovedstaden, og her kan du kjøpe digitale kollektivpass.

Oslo-ferien trenger med andre ord ikke å være svindyr for å bli helt fantastisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.