Travel Reservation Hotline

Call and Book Your Hotel Now!

Domestic Toll-Free for US and Canada: 1-800-997-1438

Worldwide: +1-817-983-0682

Travel & Tourism

Dette bør du huske på før du drar til Gardermoen

Gardermoen, Norway, Nannestad
Gardermoen, Norway. Credit: Unsplash/Robert Bye

De fleste Oslofolk er vant med å være på Gardermoen når de skal reise. Enten du skal fly innenlands eller til utlandet, så finner du flyvningen din her. Det er dessuten en flott flyplass, som mange med glede bruker et par timer på. Før du tar turen ut til Gardermoen er det et par ting du bør huske på, som kan gjøre turen raskere, enklere og billigere

Fiks kredittkort med flybonus

Hvis du skal ut å fly, så er det lurt å skaffe seg et kredittkort som gir deg goder og tilbud skreddersydd til dette. Bonuspoeng på flyvning gir deg mere å bruke på reise fordi det gjør det billigere å fly. De aller fleste av oss sier jo ikke nei til å spare litt penger her og der, og dette kan et kredittkort hjelpe deg med. Så lenge du sørger for å bruke kortet på en ansvarlig måte, så kan du oppleve å få en rekke varer og tjenester billigere, i tillegg til å nyte cashbacks.

Sjekk inn i appen

Når man reiser ofte, så er effektivitet gjerne i fokus. En måte å gjøre reisen mer effektiv på, er ved å sjekke inn i appen til flyselskapet ditt. Dette kan du hos de aller fleste flyselskaper, slik at du slipper å stå i lange køer på flyplassen. I tillegg gir dette deg ofte muligheten til å velge sete om du ikke allerede har gjort det, å tilføye flere kolli bagasje, oppgradere billetten din og lignende.

Du kan sjekke inn hele 48 timer før, og hvis du har et apple-produkt kan du legge det digitale boardingkortet i lommebok-appen din slik at det alltid er lett tilgjengelig. Neste steg da er bare å skrive ut bagasjelapper på Gardermoen eller på flytoget!

Ta flytoget – effektivt, praktisk og billig

Neste gang du skal fly til eller fra Oslo, så bør du vurdere å ta flytoget. Dette er en effektiv, praktisk og billig form for transport til Gardermoen. Flytogene går direkte til flyplassen med få stopp, og tar ca 20 minutter fra Oslo sentrum. I tillegg har du muligheten for å sjekke inn og skrive ut bagasjelapper direkte på toget.

Når du er framme på Gardermoen er det altså bare å gå direkte til den selvbetjente bag-drop stasjonen. Det gjør det utrolig enkelt å effektiv å reise, slik at du så fort som mulig kan komme deg gjennom sikkerhetskontrollen, inn på taxfree og opp i lufta!

Forhåndsbestill taxfreevarer

Også på taxfree er det mulig å spare tid hvis du har planlagt litt på forhånd. For noen år tilbake gjorde Travel Retail Norway det mulig å bestille taxfree varer på nett! Da er det bare å klikke hjem

de varene du ønsker å kjøpe, og hente de når du er på Gardermoen. Det gjør at du slipper å gå rundt og lete etter varer når du er der, fordi alt blir fikset på forhånd.

Dette er noen av tingene du bør gjøre klart før du skal ut og reise, slik at tiden din før og på Gardermoen blir så effektiv, hyggelig og praktisk som mulig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.